Beoordelingen van Happy Food Express Assen

Recente recensies

5.0
Anton Norder
29 november 2021

Goed op tijd en goed op temperatuur, smaakvol, goede porties,

Jan
23 november 2021

Top, heerlijk gegeten en warm afgeleverd

Anton Norder
13 november 2021

De aankomsttijd klopte met de prognose, Top. Goede porties, goed warm en smaakvol. Deze keer niets te klagen, Jammer!!! haha

Anton Norder
30 oktober 2021

19.20 uur bezorgtijd als gemeld is 19.18 uur vertrektijd uit Assen, werd 19.50 uur afgeleverd, een half uur later. Verder als vanouds smaakvol en er was voldoende qua porties.

Adam klein
26 september 2021

Zeer attent allemaal goed!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton Norder
22 september 2021

Mooi op tijd, zelfs 2 gratis blikjes meegegeven, voldoende en smakelijk.

Anton Norder
18 september 2021

goede porties, minder warm dan vorige keer, bij extra grote portie shoarma is 1 broodje magertjes, verder zeer smaakvol

Anton Norder
4 september 2021

Goede porties, smaakvol en deze keer was het gratis drankje er wel bij, Top!

K
8 augustus 2021

Goed eten en snel geleverd

Anton Norder
1 augustus 2021

Geen gratis blikje meegegeven met de bestelling, verder meer dan genoeg aan porties en smaakvol, en het was goed warm bij aankomst.

Porky
25 juli 2021

Top eten. Bezorging was 5min te laat maar daar werd netjes over gebeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nig, Ik, Quinn en Jet
25 juli 2021

Weer Heeeeerlijk gegeten. Prima bezorging, Tot een volgende keer.

Monique
17 juni 2021

Heerlijk gegeten. Het eten was nog heet bij aankomst. De Fanta was helaas vergeten.

Stowers
10 juni 2021

Complimenten aan de chef en goede bezorger.

Stowers
9 juni 2021

Dinsdag Pizzadag en ze waren Heerlijk, Bedankt.

AAAA
4 juni 2021

Snelle bezorging en hele aardige bezorger. Meestal duurt het wat langer om naar Kloosterveen te komen maar dit was aardig snel. Heerlijk eten!

Stowers
27 mei 2021

Normaal gesproken geen klachten maar dit keer was de kipfilet wel heel droog en het portie was klein terwijl ik groot had besteld. Het kalfsvlees was ook een klein portie maar smaakte verder prima. De rest was geweldig zoals we gewend zijn.

Eppo
24 mei 2021
Marina Snijder
23 mei 2021

De bestelling was niet compleet. 2 mailtjes gezonden en niets op gehoord.

Stowers
20 mei 2021

Eten is altijd Fantastisch en bezorging vlot en vriendelijk.

Stowers
15 mei 2021

Weer Heeeeeeerlijk gegeten!

Stowers
8 mei 2021

Bij Happy Food Express bezorgen ze altijd Heerlijk eten, goed van temperatuur, goede prijs, vriendelijke bezorger.

Smit
9 april 2021

Super voor elkaar!!! Goed warm nog na bezorgen! Goede hoeveelheid.

Stowers
24 maart 2021

Helemaal TOP!

Suzanne
23 maart 2021

Super lekker gegeten. Hele snelle bezorging en alles was goed warm

Stowers
17 maart 2021

Heerlijke pizza's, weer lekker gegeten dankzij Happy Food Express. Bedankt en tot de volgende keer.

Stowers
12 maart 2021

Eten van Happy Food Express is altijd goed en LEKKER!!!

Stowers
9 maart 2021

Vandaag was het pizzadag. Daar hebben we heerlijk gebruik van gemaakt. De pizza's waren Lekker, goed op temperatuur en vlot bezorgd. Toppie!

Emilia Dekker
7 maart 2021

Heb de helft koud gekregen en niet gaar dus mocht het weg gooien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stowers
6 maart 2021

Zoals altijd, weer Heeeeerlijk gegeten. Complimenten aan de chef en vriendelijke bezorger.

Monique
28 februari 2021

Twee uur moeten wachten op koud en taai eten. We zouden nog teruggebeld worden voor een vergoeding of tegoedbon, maar niets meer gehoord. Slechte service.

Stowers
26 februari 2021

Vlotte, vriendelijke bezorging. Heerlijk gegeten. Complimenten aan de chef!

Peter
23 februari 2021

Eten was er snel, helaas was het niet erg goed.

Suzanne
23 februari 2021

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger. Het eten was er super snel

Monique
16 februari 2021

Heerlijk gegeten! De spareribs waren kruidig, roken heerlijk en waren echt super mals. Vlotte levering, sneller dan verwacht. Alles was, ondanks de reisafstand super warm.

richard
4 februari 2021

zo als altijd de spareribs waren weer super lekker

Wendy
2 februari 2021

De vier verschillende pizza’s waren erg lekker, dat vond iedereen. Bovendien werden ze warm en met knapperige bodem een half uur nadat we de bestelling geplaatst hadden al bezorgd!

Stowers
21 januari 2021

Vlotte en vriendelijke bezorger. Complimenten aan de chef, het was heerlijk!

Nataschja
20 januari 2021

Was weer top!!

Stowers
14 januari 2021

Snelle vriendelijke bezorging en weer HEERLIJK gegeten. Complimenten!

Stowers
7 januari 2021

Heerlijk gegeten, complimenten aan de chef. Vriendelijke bezorger en het eten was HEET. Perfect!

MArieke
6 januari 2021

Ik had een fles Hugo besteld maar kreeg een witte wijn... ook had ik een blikje sonnema cola en een blikje pasoa besteld. Maar daarin tegen kregen we 1 fles cola en 1 fles sinas. Proberen te bellen maar helaas geen gehoor.. na meer recensies te hebben gelezen komt dit dus vaker voor.. bezorging was redelijk snel ook de pizza smaakte goed.

Raad
21 december 2020

Heerlijke pizza's!

Will
19 december 2020

Gisteren heerlijke kipfilet met roomsaus besteld goed warm en was super lekker! ook de pizza.s zijn heerlijk.. vanaf nu is dit mijn favorite pizzaria Happy food express is altijd mooi op tijd en het eten is altijd goed warm TOP tot de volgende bestelling!

Mariska Huizer
2 december 2020

Mijn bestelling is niet helemaal aangekomen. Ik had een sinas besteld en kreeg een cola van het huis omdat we online besteld hebben op eigen site. De cola.hebben we gekregen maar de sinas niet. Probeer je te bellen dan wordt er niet opgenomen. Zo kan ik mijn geld ook verdienen, gewoon betaalde producten niet leveren.

Suzanne
25 november 2020

Patat was extreem zout. Maar verder heerlijk gegeten en perfect op tijd bezorgt. Dank voor de heerlijke maaltijd

Gerrit
22 november 2020

Alleen de frisdrank miste. Met een briefje bestel rechtstreeks. Dat hadden we gedaan stond zelfs op de bon. De shoarma schotels waren lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jojo
11 november 2020

In Miami burger menu XL zou salade inbegrepen moeten zijn volgens de site, zat er vorige keer niet bij en ondanks mijn notitie nu ook weer niet. Ik heb bij Thuisbezorgd vorige keer hetzelfde betaald als nu, ondanks de beloofde korting van de site en voucher. Bezorging was wel snel maar ik bestel hier niet weer.

G.J.
26 oktober 2020

Het eten was goed de aardappeltjes erg zout en helaas koud ook de pizza's waren koud waarschijnlijk kwam dit doordat het 20 minuten te vroeg bezorgd werd, wij geven niet voor niks een tijd door.

Peter
25 oktober 2020

Zoals altijd weer prima gegeten. Op de site staat dat ze binnen 30 minuten bezorgen, dit zal wel een typfoutje zijn want dat is eerder binnen 90 minuten. Helemaal voor wat simpele snacks uit de frituur lijkt me dit extreem lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina
23 oktober 2020

Wij zijn fan van de XLhamburger menu’s. Kwalitatief prima en altijd goed op temperatuur. Niet zoveel ervaring met de andere producten. Als er iets niet klopt wordt het, na bellen, altijd goed opgelost

Johan
18 oktober 2020

De pizza carbonara was matig gevuld en ik ben nagenoeg geen rosbief en spek tegen gekomen. Viel enigszins tegen. Bezorger was kwartier te laat.

Nicole wijma
16 oktober 2020

Eten was lekker, warm en snel bezorgd

Brouwer
20 september 2020

Erg lekker alleen jammer van de aardappelschijven, die waren 2 keer gebakken en niet lekker meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
15 augustus 2020

Prima gegeten, bezorging was super snel. (20 minuten na bestelling).

Michelle
30 juni 2020
Johan
26 juni 2020

Heb wel eens betere gehad Hadden veel aardappel en weinig vlees me vrouw had een huawai nou de ananas was er denk overheen gevlogen zaten zeggen en schrijven 8 a 9 hele kleine stukjes in

Ike
18 juni 2020

Heerlijke 3 persoons maaltijd. Goed van temperatuur, Fantastisch van smaak, Ruime porties. Vriendelijke bezorger. Helemaal TOP!

Wendy
17 juni 2020

Superlekkere pizza voor maar €7,- besteld. Pollo speciaal had ik. Aanrader!

Ike
6 juni 2020

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg, goed op temperatuur, vriendelijke bezorger.

Ike
2 juni 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd en de ribs waren perfect!

Patricia
1 juni 2020

Bestellen geregeld de schotels bij Happy Food Express en die zijn altijd heerlijk! Dit keer gingen we voor wat anders, maar dat was eenmalig! Wij hadden 1x de zalm'schotel'. Om de zalm te vinden moest ik eerst een bult ui en paprika weghalen (dit moesten dan de warme groente zijn denk ik), uiteindelijk het kleine stukje zalm gevonden was deze taai en droog, de grote salade was een klein bakje (standaard bakje, dus niks niets groots aan), royale zak met stevige en gekruide frieten. De garnalenschotel was goed gevuld met garnalen, maar ook hier een bult ui, paprika en 2 verdwaalde champignons er boven op. De friet had geen kruiden. Maar goed als je van ui en de 3 kleuren paprika houd is dit een aanrader, ga je voor de zalm o.i.d. zou ik het niet doen. Teleurstellende ervaring.

Ike
18 mei 2020

Weer heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger, vlotte bezorging, eten lekker van smaak en goed van temperatuur. Complimenten!

Ike
11 mei 2020

Ruime porties, vlotte bezorging, goede kwaliteit, goed heet en smaakt heerlijk.

Ike
6 mei 2020

Vlotte, vriendelijke bezorging. Goed heet eten, goede porties, Prima service. Top!

Daniël Verkade
4 mei 2020

Bestelling was eerder dan verwacht gearriveerd

Stowers
3 mei 2020

Heerlijk gegeten, vlotte bestelling, vriendelijke bezorger, eten was nog goed heet.

Rianne
17 april 2020
Jeffrey Nijenbrink
10 april 2020

Snelle bezorging en top kwaliteit eten!!

Laurens Hasbeek
2 april 2020
Gerard
24 november 2019

Prima voor elkaar!

Suzanne
22 september 2019

Het eten was super lekker. Op tijd bezorgd. En alles goed warm en netjes verpakt

Martin
18 augustus 2019
...
30 juli 2019

Bezorging half uur later dan aangegeven, ook jammer dat de opmerkingen niet goed worden gelezen.

Marijke van der Ploeg
22 juli 2019

Het eten was weer heerlijk zoals altijd! De bezorging was ook op orde, lekker snel.

////////
9 juni 2019

Het was goed, maar voorgaande keren vond ik het beter....

Chantal
28 mei 2019

De bezorger was er redelijk snel , grote kapsalons voor een goede prijs . De aardappelschijfjes waren jammer genoeg een beetje te veel doorgebakken. Voor de rest was alles goed .

Marijke
15 april 2019

Het eten was weer heerlijk!

Sw
26 maart 2019

Top

Anoniem
18 maart 2019
Ben
16 maart 2019

Lekkere spare ribs, portie groot genoeg, snelle bezorging

......
25 februari 2019

Pizza smaakt goed. Bezorging goed.

0000
9 februari 2019

Lekker eten en snel bezorgd.

Mirjam
4 februari 2019

Rijk belegde pizza, erg lekker.

Brouwer
29 december 2018

Gamba noodlebox besteld, erg lekker maar hadden wel iets meer gamba’s in gemogen..

onbekend
6 december 2018

Goed, vriendelijke bezorger, verder geen op/aanmerkingen.

Noura
17 november 2018
Kten
17 oktober 2018

Lekkere pizza en supersnelle bezorging, top!

Anoniem
15 oktober 2018
Anoniem
9 oktober 2018

Eten was erg lekker. Snelle bezorging.

0000
9 september 2018

5 sterren Kwaliteit goed Bezorging goed

Mirjam
7 september 2018

Lekker eten, ruime porties. Altijd snelle bezorging.

Denise
6 september 2018

Super lekker eten en altijd van goede kwaliteit.

Mirjam
7 augustus 2018

Rijstbox was weer heerlijk.

Marloes
30 juli 2018

Ik vroeg om champignon roomsaus, maar het was kaas roomsaus... Ik ben allergisch voor kaas, dus zet aub op de lijst dat roomsaus bij jullie kaas-roomsaus is...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
16 juli 2018

Lekker maar niet voordelig als je voor merrdere mensen besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

7000000
6 juli 2018

Precies goed!

Anoniem
23 juni 2018

Lekker eten, gratis drankje, snelle bezorging.

Mirjam
20 juni 2018

Heerlijk eten, snelle bezorging. Opmerkingen worden ook gelezen.

--
20 juni 2018

Het was goed en compleet.

Schutrup
18 juni 2018

Lekker eten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thessa
2 juni 2018
Jonaa
1 juni 2018

Eten was bij afleveren nog heet?., goede kwaliteit en goed verzirgd. Er is veel te kiezen in het menu, fijn zoveel variatie,. Eeg vriendelijke bezorger. Kortom 5 sterren waard.

Jolanda wever
5 mei 2018

Voor herhaling vatbaar de noodles waren uitstekend gemaakt.